Standard processer kan anvendes til standard virksomheder

I LundHR tror vi på, at vores kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Vi tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov.

LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med forretningsudvikling. Lund HR er hjemmehørende i Aalborg, men opererer i hele Danmark og dækker branchemæssigt bredt.

LundHR ejes af Flemming Lund. Jeg er en erfaren erhvervsleder med tidligere ansættelser som chefkonsulent indenfor headhunting og rekruttering, som salgs- og marketingchef fra byggebranchen, rehabbranchen og fra fødevarebranchen og med 7 års erfaring som grundlægger og ejer af virksomhed indenfor vedvarende energi. Den teoretiske ballast består af HD i Afsætning, CBA Managementuddannelse og en bestyrelsesuddannelse. Endvidere er jeg certificeret i NeoPi3 personlighedstest og I-S-T 2000 intelligens-struktur-test. 

Igennem 19 år har jeg været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Jeg har oplevet vigtigheden af at have det rigtige hold omkring mig. Jeg har oplevet værdien af en sammentømret organisation, der arbejder i samme retning. 

At finde nye medarbejdere, der sikrer dette, kræver erfaring og forståelse for at matche faglige kvalifikationer med personlige egenskaber og kompetencer.

I en årrække har jeg som Headhunter brugt erfaringen til at hjælpe virksomheder med at finde dedikerede og kvalificerede medarbejdere. Jeg lægger naturligvis vægt på de faglige kompetencer, men vægter i meget høj grad også de personlige egenskaber, hvorfor jeg i samtaler lægger meget fokus på mennesket bag ansøgningen. 

Min brede erfaring er din sikkerhed for professionel rådgivning, når du skal have nye medarbejdere ind i din virksomhed, eller når du står overfor vækstmuligheder og større strategiske ændringer.

Kvalitet og grundigt forarbejde er nøgleord for at sikre et godt slutresultat   

Flemming Lund kort beskrevet:

  • Headhunter og chefkonsulent – ledergruppeudvikling, strategiprocesser
  • Bestyrelsesuddannelse, HD afsætning, og CBA lederuddannelse samt international lederuddannelse i England, Tyskland og Frankrig.
  • Certificeret i personlighedstest NeoPir og NeoPi3 samt intelligenstest IST2000
  • 19 års ledererfaring med strategiarbejde og organisationsudvikling
  • Erfaring med opstart af egen virksomhed – 9 år som selvstændig
  • Erfaring med bestyrelsesarbejde
  • Stærke salgs- og marketing kompetencer – 31 års erfaring
  • Erfaring med netværksopbygning og funding. Herunder samarbejde mellem Universiteter og virksomheder.
  • Engelsk, tysk og ”skandinavisk” på forhandlingsniveau mundtligt og skriftligt.

Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk