Rekruttering

Lund HR har erfaringen og sikrer, at du har et bredt kvalificeret ansøgerfelt at vælge ud fra.

Det er tidskrævende at ansætte – og dyrt at ansætte den forkerte.

Rekrutteringsprocessen tilpasses til dine ønsker og behov

Jeg headhunter en stor del af kandidaterne. Det giver ekstra motiverede medarbejdere, der ofte flytter fra et godt job. Hvordan bruger du din tid bedst – på at udvikle virksomheden eller på at administrere ansøgninger og interviewe ansøgere? Jeg tilbyder at håndtere hele processen, har erfaringen og netværket – og giver garanti på ansættelsen. Du sparer tid og får den rigtige medarbejder. Ønsker du selv at varetage dele af processen byder jeg ind på resten.

Standardprocesser kan anvendes til standardvirksomheder. Jeg tror på, at mine kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Jeg tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov. Har du behov for at få LundHR til at køre hele ansættelsesprocessen gør jeg meget gerne det. Ønsker du selv at varetage dele af processen tilpasser jeg mine ydelser herefter. Mange virksomheder modtager selv en række ansøgninger, og henvender sig så for at få vurderet 1 eller flere finalekandidater.

Det kalder jeg Test og personvurdering.

Du kan læse mere om værdien af personlighedstest på bloggen

 
 

“Mit udgangspunkt er altid, at du beder LundHR om assistance for, at du kan koncentrere dig om den daglige drift af virksomheden. Derfor skal du også have en berettiget forventning om, at jeg finder din nye medarbejder med de rette kvalifikationer til aftalt tid.”

 

De fleste af mine rekrutteringsopgaver kører efter nedenstående skabelon, men jeg kan lave den løsning, du ønsker

1. Arbejdsanalyse

2. Jobopslag - annoncering

3. Headhunting - netværk

4. Udvælgelse til samtaler

5. Test

6. Afsluttende samtale

7. Ansættelse

8. Opfølgning

Grundigt forarbejde og høj kvalitet

Nogle jobfunktioner er lettere at besætte end andre, men fælles for alle er nødvendigheden af en grundig proces i høj kvalitet. Uanset hvilken type job jeg skal besætte, lægger jeg vægt på at få et godt kendskab til din virksomhed. Jeg vil i langt de fleste tilfælde være din ambassadør overfor potentielle kandidater, der skal have mulighed for at få afklaret en række spørgsmål om virksomheden og jobbet. Jeg lægger derfor vægt på at være klædt godt på, inden jeg går i gang med opgaven.  

Op mod 75 % af ansættelserne sker ved Headhunting 

Mangel på kvalificeret arbejdskraft er et gennemgående tema, når erhvervsledere mødes. Det sætter ofte en bremse på det vækstpotentiale, en virksomhed står overfor. Kvalificerede ansøgere sidder ikke kontinuerligt og gennemgår de mange jobportaler og konsulentfirmaers hjemmesider for at spotte nye jobmuligheder. De skal i stedet ”prikkes” – det vil sige, der skal en aktiv opsøgende indsats til at få dem i tale. LundHR har et omfattende netværk og samarbejder med andre headhunterfirmaer for at finde egnede nye medarbejdere til din virksomhed.

Headhunting er ikke kun et spørgsmål om at søge på LinkedIn. Det er en omfattende proces, hvor netværk, portaler og ikke mindst erfaring spiller en afgørende rolle i bestræbelserne på at lokalisere potentielle emner til din virksomhed. Når en kandidat er spottet, kontakter jeg diskret personen og afklarer, om der er interesse og basis for at gå videre i processen. Erfaringerne viser, at op mod 75% af alle ansættelser af ledere og specialister sker via headhunting.

Headhunting er ikke dyrt, men du kan fravælge det

Der er naturligvis omkostninger forbundet ved at køre en headhuntingproces i tillæg til en traditionel ansættelsesproces. Til nogle stillinger vil der komme kvalificerede ansøgere ind via jobopslag, og er du tilfreds med at vælge din kommende medarbejder mellem disse, kører jeg gerne denne proces igennem for dig. Jeg laver jobopslag i samarbejde med dig, modtager ansøgninger, indkalder til samtaler og eventuelle test, giver tilbagemelding til dig og sikrer, at alle ansøgere får en høflig og sober tilbagemelding på deres ansøgning – altid tilpasset dine ønsker og forventninger.