Kunder & Brancher

Siden 2016 har jeg hjulpet virksomheder i hele Danmark med rekruttering af en bred vifte af jobfunktioner spredt på mange forskellige brancher.

Nedenfor finder du en række kunder, jeg har hjulpet, og du kan også se brancher og jobfunktioner, som jeg har erfaring med.

Mit store netværk og mange år i erhvervslivet har givet mig en bred indsigt i brancher og jobfunktioner

Som Headhunter er det ikke alt afgørende at være branchekendt eller ekspert indenfor det enkelte funktionsområde.

Det drejer sig i stedet om at være bevist om, hvordan man finder frem til de rette personer igennem eget netværk og igennem de forskellige værktøjer, vi anvender i rekrutteringsbranchen.

Jeg har valgt selv at stå for hele processen i stedet for at have en eller flere searchere ansat. Det betyder, at du får min mangeårige erfaring fra forskellige virksomheder og mere end 20 års erfaring med ledelse og rekruttering fremfor, at jeg skal videregive information til mindre erfarne searchere.

Jeg har kontor i Aalborg, men mine rekrutteringsopgaver spreder sig over såvel Jylland, Fyn som Sjælland. Geografi er ikke en begrænsning. Opgaven og samarbejdet med dig som kunde vægtes derimod meget højt. 

Herudover kan jeg også byde ind med rekruttering i udlandet, ligesom jeg jævnligt finder kandidater i udlandet til stillinger i Danmark. 

Det siger kunderne

Eksempler på kunder

Brancher jeg har erfaring med

Energi & Klima

Byggematerialer

Miljø & Vand

Fødevarer

Forsvarsindustri

Telecom

Arkitektur

IT og Teknologi

Service

Automation & Robot

Jobfunktioner jeg har erfaring med

Ledelse

Salg & Marketing

Konstruktion & Projektering

Økonomi & Revision

Projektledelse

Teknik & Service

Indkøb & Sourcing

Logistik & Planlægning

Produktion & drift