Hvem er LundHR

Skal jeg hjælpe dig med rekruttering af dine nye medarbejdere i hele Danmark?

"Standardprocesser kan anvendes til
standardvirksomheder. Jeg mener, at kunderne er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Jeg tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov."

LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med bestyrelsesarbejde og karriererådgivning. Lund HR er hjemmehørende i Aalborg, men opererer i hele Danmark og dækker branchemæssigt bredt. Se også siden Kunder & Brancher

LundHR ejes af Flemming Lund. Jeg er en erfaren erhvervsleder med tidligere ansættelser som chefkonsulent indenfor headhunting og rekruttering, som salgs- og marketingchef fra byggebranchen, rehabbranchen og fra fødevarebranchen og med 7 års erfaring som grundlægger og ejer af virksomhed indenfor vedvarende energi. 

Den teoretiske ballast består af HD i Afsætning fra Aalborg Universitet, CBA Managementuddannelse fra AVT Business School i samarbejde med Harward Business School og en bestyrelsesuddannelse fra Board Assure. Endvidere er jeg certificeret i NeoPi3 personlighedstest , First Mind og I-S-T 2000 intelligens-struktur-test. 

Igennem 19 år har jeg været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Jeg har oplevet vigtigheden af at have det rigtige hold omkring mig. Jeg har oplevet værdien af en sammentømret organisation, der arbejder i samme retning. 

At finde nye medarbejdere, der sikrer dette, kræver erfaring og forståelse for at matche faglige kvalifikationer med personlige egenskaber og kompetencer.

Siden 1. januar 2016 har jeg som Headhunter brugt erfaringen til at hjælpe virksomheder med at finde dedikerede og kvalificerede medarbejdere. Jeg lægger naturligvis vægt på de faglige kompetencer, men vægter i meget høj grad også de personlige egenskaber, hvorfor jeg i samtaler lægger meget fokus på mennesket bag ansøgningen. 

Min brede erfaring er din sikkerhed for professionel rådgivning, når du skal have nye medarbejdere ind i din virksomhed, eller når du står overfor vækstmuligheder og større strategiske ændringer.

Den store tillid mine kunder har vist mig igennem årene resulterede i Børsens Gazellepris 2023

Flemming Lund kort beskrevet:

Rekruttering for internationale virksomheders danske selskaber

”Qua mine tidligere ansættelser i internationale virksomheder og i eksportstillinger har jeg en del rekrutteringsopgaver for udenlandske virksomheders danske selskaber. Jeg taler engelsk og tysk på forhandlingsniveau og begår mig ubesværet på ”skandinavisk”

Kunder

Brancher jeg har erfaring med

Energi & Klima

Byggematerialer

Miljø & Vand

Fødevarer

Forsvarsindustri

Telecom

Arkitektur

IT og Teknologi

Service

Automation & Robot

Jobfunktioner jeg har erfaring med

Ledelse

Salg & Marketing

Konstruktion & Projektering

Økonomi & Revision

Projektledelse

Teknik & Service

Indkøb & Sourcing

Logistik & Planlægning

Produktion & drift