Hvad siger kunderne om Lund HR

Duka A/S

Kundeservicechef

Vi havde en, for os atypisk, og meget vigtig rekrutteringsopgave, da vi skulle søge en ny leder til vores prisvindende kundeserviceteam. Vi havde behov for en skræddersyet og samme tid grundig proces, hertil et diskretionsbehov undervejs i processen. Vi vurderede at Lund HR var et oplagt valg til at imødese disse forhold, og på bagkant er vi meget tilfredse med den beslutning.   Flemming Lund har båret os sikkert igennem processen, fra den indledningsvise behovsafdækning, hvor Flemming formår at udfordre på både kritiske og realistiske forhold, og til de faktiske screenings og første jobinterviews. Flemming har været tilstede hele tiden og jævnlige kommet med statusmeldinger på opgavens forløb, og idet vi møder de første kandidater er det tydeligt at Flemmings forarbejde er i en klasse for sig selv, ikke mindst ift. meget fyldestgørende baggrundsbeskrivelser af anbefalede kandidater. Vi er kommet i mål med rekrutteringen inden for vores egne deadline, og oplever at Flemming har faciliteret en grundig proces, der giver os en tryghed i maven på, at vi har foretaget det rigtige valg.   Skulle vi i fremtiden stå med behov for at rekruttere flere nøglepositioner vil vi helt klart have Lund HR i betragtning til opgaven

Kim Krohn Gervin - Adm direktør

Munters FoodTech A/S

Vi har brugt Lund HR gennem en årrække til en række forskellige rekrutteringsopgaver: kommerciel, PTA, logistik, teknisk service, indkøb. Flemming kom ind i Munters Danmark med en allerede relevant erfaring med teknisk og løsningsorienteret salg og produktionsvirksomhed. Det at ens rekrutteringspartner kender og forstår forretningen helt til bunds er en stor fordel når nye opgaver opstår eller undervejs i et rekrutteringsforløb. Munters er en international produktionsvirksomhed med ca. 4.000 ansatte i 32 lande. Hovedsædet er i Stockholm, hvor også koncernen er noteret på børsen. De opgaver Flemming har hjulpet os med her i Danmark har sommetider omfattet opgavedefinering, afvikling og kandidatsamtaler på engelsk, som er Munters koncernens hovedsprog. Jeg, såvel som mine kolleger, har altid oplevet Flemming som en grundig, velovervejet og frem for alt velforberedt samarbejdspartner med en høj grad af empati og etik – noget som vi i Munters sætter stor pris på. Vi håber at vores udvikling og vækst som Munters danske afdeling fortsætter, således at vi fortsat får brug for Lund HR til at sikre at vi får de bedste kandidater og medarbejdere.

Hans-Henrik Pedersen,

Business Unit Manager, Munters FoodTech A/S

Kebony A/S

Vi brugte Lund HR i forbindelse med rekruttering af vores nye medarbejder, som fungerer som Area Sales Manager i eget område i Danmark. I forbindelse med denne rekruttering var det ikke kun et spørgsmål om at finde de rigtige fagmæssige kompetencer, men i særdeleshed også den rigtige persontype, som er selvkørende, målbevidst og punktlig. Flemming var rigtig god til at facilitere processen lige fra kompetencebeskrivelse til lukning af kontrakten, og har desuden også efterfølgende været en opfølgende og troværdig sparringspartner. Vi kan varmt anbefale Flemming Lund og giver ham gerne en opgave igen, såfremt behovet måtte opstå.

Mona Gøtske - Country Manager

InnoPrevent

InnoPrevent er leverandør af lægemiddelgodkendte værnemidler og oplever meget stor efterspørgsel. I juni 2020 fik vi derfor et behov for en meget hurtig ansættelse af en salgskonsulent.

Vi kontaktede Lund HR, der samme dag som vi indgik aftale, leverede en godkendt jobannonce og fik den ud på en række jobportaler og sociale medier. Det var vigtigt for os, at vi fandt en erfaren person, der kunne starte omgående. Indenfor 14 dage havde vi et godt ansøgerfelt, afholdte ansættelsessamtaler og foretog ansættelse.

Vi kan konstatere, at vi fik det vi ønskede til ønsket tid. Vi sparede rigtigt meget tid ved at Lund HR kørte ansættelsesprocessen i form af korrespondance med ansøgere, screening af ansøgerfeltet, indkaldelse til samtaler og deltagelse i samtalerne. Endvidere sikrede vi også, at vi overholdte alle GDPR regler for persondata, da Lund HR har et godt IT system til håndtering af ansøgninger.

Konklusionen er et professionelt, hurtigt og effektivt rekrutteringsforløb, så vores bedste anbefaling af Lund HR som rekrutteringspartner.  

Nicolaj Klit - direktør

Esylux Denmark ApS

Jeg havde fornøjelsen af at benytte Lund HR til at finde en ny medarbejder. Det blev gjort professionelt og kompetent, og jeg vil helt sikkert benytte mig af Flemmings tjenester i fremtiden. Jeg kan varmt anbefale Lund HR som samarbejdspartner.

Fin Rask-Pedersen Sales Director

Eksempler på kunder


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk