Spørg Headhunteren og få svar live. Gratis webinar 22. februar 2021 kl. 10.00

I samarbejde med Leif Carlsen fra Social Selling Company afholdte jeg for 8. gang jobsøgningswebinar. 

Temaet denne gang var 

 Sådan får du dit LinkedIn netværk til at hjælpe dig med at få spredt dit CV.

Hvis du ikke deltog i webinaret, kan du se webinaret i linket nedenunder

LinkedIn er jo et netværksbaseret medie, hvor vi skal inspirere og hjælpe hinanden. Vi er ikke på LinkedIn for at blive solgt til, men det er helt ok at række ud efter hjælp i netværket. Hvordan gør du så det? Det talte headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen om i dette spørgsmål/svar webinar, hvor vi bruger tiden på at inspirere og til at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Nederst på siden kan du læse mere om Leif og Flemming.

Vi fortsætter rækken af webinarer i 2021, og du kan allerede læse mere om kommende webinarer i menuen Webinar

Vel mødt!

PS: Du er velkommen til at uploade dit CV i CV databasen som du finder her. Husk også at checke, om der skulle være en ledig stilling, der passer til dig. Du kan se aktuelle stillingsopslag her. 

Gense webinaret her

Dine webinar værter

Dine webinar værter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurserworkshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HR

Flemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting og rekruttering og karriererådgivning. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater og ansøgere med karriererådgivning. 

Du kan læse mere om Flemming´s baggrund på siden Hvem er Lund HR. Har du lyst til at følge Lund HR på LinkedIn er du meget velkommen. Her finder du nyeste jobopslag og artikler om jobsøgning og ledelse.


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk