Spørg headhunteren og få svar live. Gratis webinar - 26 juni 2020

Hvis du ikke deltog, eller hvis du vil genopfriskes, kan du se webinaret nedenfor.

Indhold:

Hvad kendetegner en professionel og appellerende LinkedIn profil? Hvilke informationer kan en headhunter se om dig på LinkedIn, når han eller hun søger efter kandidater til en ledig stilling? Og hvad er Do’s and Don’ts på LinkedIn når du bruger platformen til at søge job med?

Dette og meget mere fortalte headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen om i webinaret, der blev afholdt 26. juni 2020.

Kommende webinarer:

Hvis du har lyst til at deltage i et af vores kommende webinarer, så finder du oversigten over aktuelle events i menupunktet webinarer.

Gense webinaret

Dine webinar værter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurserworkshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HR

Flemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting og rekruttering og karriererådgivning. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater og ansøgere med karriererådgivning. 

Du kan læse mere om Flemming's baggrund på siden Hvem er Lund HR


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk