Samarbejdspartnere

Aalborg Håndbold

Lund HR støtter sporten og er stolt sponsor i Aalborg Håndbold. Aalborg Håndbolds værdier matcher de værdier Lund HR står for.

Lidt om Aalborg Håndbold

Vision - Strategi - Værdier                     

Vision

Aalborg Håndbold vil være blandt de førende klubber i dansk herrehåndbold og være det håndboldbrand, der samler herrehåndbolden i Aalborg og i Nordjylland.

Vi vil vinde titler og være en attraktiv klub for både spillere og samarbejdspartnere.

Vi vil skabe underholdning og give oplevelser for det nordjyske håndboldpublikum.

Strategi

Aalborg Håndbold skal være kendt både lokalt, regionalt, nationalt og på europæisk plan.

Vi skal vise styrke på banen og have en sikker styring af den daglige drift. Vi skal være en troværdig samarbejdspartner for erhvervslivet og øvrige partnere lokalt, regionalt og nationalt.

Vi gør det, vi siger. 

Værdier

  • Vilje
  • Udstråling
  • Vindermentalitet
  • Engagement
  • Troværdighed

Se mere på http://aalborghaandbold.dk/

Social Selling Company

Lund HR og Social Selling Company har et tæt samarbejde om kommunikation og formidling på LinkedIn. Sammen med Leif Carlsen og Eva Sachse har Flemming Lund bl.a. afholdt en række webinarer om jobsøgning, rekruttering og ledelse. Du kan gense webinarerne på linket her: https://lundhr.dk/webinar. 

Dansk Iværksætterforening

Lund HR er medlem af Dansk Iværksætterforening

Dansk Iværksætter Forening er en non-profit brancheorganisation, der har iværksættere i fokus. Vi har siden 1985 kæmpet for bedre vilkår for danske iværksættere og været med til at styrke det danske iværksættermiljø.

Foreningen fungerer som et samlingspunkt for iværksætter-Danmark, og vi har en stærk kobling til det etablerede erhvervsliv. Vi er talerør for dig som iværksætter, og vi står for en lang række arrangementer, der skal gavne, samle og inspirere det danske iværksættermiljø til at vokse sig endnu større.


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk