Samarbejdspartnere

Dansk Erhverv

Lund HR er medlem af Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Det er Dansk Erhvervs mission at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv varetager virksomhedernes politiske interesser over for alle relevante myndigheder.

Aalborg Alliancen

Lund HR har valgt at støtte Aalborg Alliancen og dermed bidrage til at nedbringe ledigheden i Aalborg Kommune. Der er mange velkvalificerede unge nyuddannede, der efter endt uddannelse står uden job. Lad os sammen give de unge en mulighed på arbejdsmarkedet. Tilsvarende er der en række personer, hvor helbredet måske ikke rækker til en 37 timers stilling, men istedet kan bidrage med fuld styrke i en korte arbejdsuge. 

Lidt om Aalborg Alliancen

Videre sammen

Aalborg Alliancen er en aftale mellem Aalborg Byråd og erhvervslivet i Aalborg Kommune, herunder Dansk Industri (DI) i Aalborg, LO Aalborg, Erhverv Norddanmark, Dansk Byggeri i Aalborg og Aalborg Håndværkerforening. Gennem aftalen vil partnerne i fællesskab arbejde målrettet for at bidrage positivt til fire essentielle parametre for kommunens og erhvervslivets vækst og udvikling:

  • Gode rammevilkår for erhvervslivet
  • Adgang til kvalificeret arbejdskraft til kommunens virksomheder
  • Nedbringe ledigheden i Aalborg Kommune
  • En styrket infrastruktur gennem anlæg af den 3. Limfjordsforbindelse

Se mere på https://aalborgalliancen.dk/

Aalborg Håndbold

Lund HR støtter sporten og er stolt sponsor i Aalborg Håndbold. Aalborg Håndbolds værdier matcher de værdier Lund HR står for.

Lidt om Aalborg Håndbold

Vision - Strategi - Værdier                     

Vision

Aalborg Håndbold vil være blandt de førende klubber i dansk herrehåndbold og være det håndboldbrand, der samler herrehåndbolden i Aalborg og i Nordjylland.

Vi vil vinde titler og være en attraktiv klub for både spillere og samarbejdspartnere.

Vi vil skabe underholdning og give oplevelser for det nordjyske håndboldpublikum.

Strategi

Aalborg Håndbold skal være kendt både lokalt, regionalt, nationalt og på europæisk plan.

Vi skal vise styrke på banen og have en sikker styring af den daglige drift. Vi skal være en troværdig samarbejdspartner for erhvervslivet og øvrige partnere lokalt, regionalt og nationalt.

Vi gør det, vi siger. 

Værdier

  • Vilje
  • Udstråling
  • Vindermentalitet
  • Engagement
  • Troværdighed

Se mere på http://aalborghaandbold.dk/

Dansk Iværksætterforening

Lund HR er medlem af Dansk Iværksætterforening

Dansk Iværksætter Forening er en non-profit brancheorganisation, der har iværksættere i fokus. Vi har siden 1985 kæmpet for bedre vilkår for danske iværksættere og været med til at styrke det danske iværksættermiljø.

Foreningen fungerer som et samlingspunkt for iværksætter-Danmark, og vi har en stærk kobling til det etablerede erhvervsliv. Vi er talerør for dig som iværksætter, og vi står for en lang række arrangementer, der skal gavne, samle og inspirere det danske iværksættermiljø til at vokse sig endnu større.


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk
Powered by Emply