Spørg headhunteren og få svar live. Gratis webinar. 16. november 2020 kl. 13.00

I samarbejde med Leif Carlsen fra Social Selling Company afholder jeg for 5. gang jobsøgningswebinar. Det er gratis at deltage, og der er ikke noget salgsgas fra os. De 60 minutter skal bruges på at hjælpe dig med at blive skarpere til jobsøgning og på, hvordan du bedst bruger LinkedIn og på at svare på dine spørgsmål.

Du tilmelder dig via linket længere nede på siden.

Hvad kendetegner en professionel og appellerende LinkedIn profil? Hvilke informationer kan en headhunter se om dig på LinkedIn, når han eller hun søger efter kandidater til en ledig stilling? Og hvad er Do’s and Don’ts på LinkedIn når du bruger platformen til at søge job med?

Det vil headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen svare på i dette spørgsmål/svar webinar, hvor størstedelen af tiden vil blive brugt på at svare på spørgsmål fra deltagerne.

Nederst på siden kan du læse mere om Leif og Flemming.

Vil du se en kort video fra tidligere webinar, finder du en opsummering af, hvad vi gennemgik her

Eventnavn:

Spørg headhunteren og få svar live

Dato og tid:

16. november 2020 kl. 13.00 til 14.00

Beskrivelse:

Kan jeg skrive, at jeg er jobsøgende på min LinkedIn profil eller er det no go?

Hvad kendetegner en professionel og appellerende LinkedIn profil?

Det er nogle af de spørgsmål, som headhunter Flemming Lund og LinkedIn ekspert Leif Carlsen svarer på i dette spørgsmål/svar webinar.

Under webinaret kommer Leif og Flemming ind på:

- 10 tips til den jobsøgende fra LinkedIn eksperten.
- 10 konkrete tips fra headhunteren til jobsøgeren.

Webinaret tager en time, og der er afsat masser af tid undervejs til at svare på spørgsmål fra deltagerne. Du og andre skriver jeres spøgsmål i chatten og vi svarer mundtligt direkte i webinaret.  

Du får tilsendt videooptagelse af webinaret efterfølgende.

Koster det noget at deltage?

Det koster ikke noget at deltage, men det kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser.

Bliver du forhindret i at deltage, skal vi bede dig om at melde fra via den tilmeldingsmail, som du fik tilsendt således, at din plads kan gå videre til en anden.

Websted for gratis billetter:

https://my.demio.com/ref/MwWU0j0AVNR0LrVz

Vel mødt!

PS: Du er velkommen til at uploade dit CV i CV databasen som du finder her. Husk også at checke, om der skulle være en ledig stilling, der passer til dig. Du kan se aktuelle stillingsopslag her. 

Dine webinar værter

Her finder du information om LinkedIn ekspert Leif Carlsen

Leif Carlsen er social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en passioneret foredragsholder og dygtig formidler af social selling budskaber, uanset om det drejer sig om facilitering af kurserworkshops eller en-til-en sparring. Leif er også vært på Social Selling Radio, som er Danmarks første podcast med social selling metodikken som omdrejningspunkt og et særligt fokus på LinkedIn.

Du kan finde mere information i Leifs biografi

Her finder du information om headhunter Flemming Lund, Lund HR

Flemming Lund er stifter og ejer af Lund HR, der arbejder med headhunting og rekruttering og karriererådgivning. Igennem 19 år har han været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Flemming kender derfor til betydningen af at have det rigtige hold omkring sig og den værdi, der skabes ved at have en sammentømret organisation. Disse erfaringer er omdrejningspunktet, når Flemming hjælper virksomheder med at finde frem til de bedst mulige kandidater og ansøgere med karriererådgivning. 

Du kan læse mere om Flemming´s baggrund på siden Hvem er Lund HR


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk
Powered by Emply