Rådgivende Energispecialist

STILLINGEN
Til at fortsætte den positive udvikling NTEK gennemgår, søger vi til en nyoprettet stilling en Rådgivende Energispecialist. 
Vi arbejder bredt indenfor energioptimering og energirådgivning, hvor vi oftest bliver involveret i ventilation, overskudsvarme, returvarme, reduktion af støv og partikler samt el, styring og automatik i krævende produktionsmiljøer.
Du vil typisk være ude på screeningsopgaver omkring halvdelen af din tid. Den resterende tid er du på vores kontor i gode lokaler i Birk i udkanten af Herning, hvor vi deler faciliteter med andre innovative virksomheder. Du vil også kunne benytte vores kontor i Esbjerg. Vores kunder (som vi betragter som vores samarbejdspartnere) opererer indenfor mange forskellige brancher - med en overvægt på fødevare- og medicinalbrancherne. 

Vi regner med, at du via din uddannelse og praktiske erfaring er i stand til at gennemskue komplekse installationer, så du, sammen med salgsafdelingen, kan rådgive om optimering af disse. Du er selv i stand til at udarbejde rapporter, der beskriver løsningerne for kunderne, ligesom du selv kan håndtere målinger og beregninger. Du foretager også funktions- og risikovurderinger på installationerne og ser de energioptimeringsmuligheder, der er i bestående anlæg. Vi ser meget gerne, at du også, som en mindre del af din samlede arbejdstid, er klar til selv at stå som projektleder på visse projekter.  

I denne korte video kan du få et indtryk af måden vi arbejder på:


DIN BAGGRUND
Du har en baggrund indenfor energioptimering og energirådgivning, og vi ser meget gerne, at du har erfaring med energirådgivning og energioptimering i fødevare- og/eller medicinalbranchen i forhold til de særlige krav, der er i disse rene miljøer. Uddannelsesmæssigt er du måske maskinmester, måske med speciale i ventilation eller VVS, men vi er åben for anden relevant baggrund.
Da du vil få en udadvendt rolle som sparringspartner til salgsafdelingen, forventer vi, at du er en dygtig kommunikator, der sætter sig ind i kundens problemstilling. Du trives i en mindre og meget uformel organisation uden bureaukrati, hvor du er med i det meste, og hvor du har store frihedsgrader til at udfolde dig.  
Du arbejder struktureret og ved, at hurtig og præcis respons til kunden er væsentligt for succes. 

Du har et godt IT niveau, hvor vi forventer, at du er hjemmevandt i Excel og Outlook. Det vil være en fordel, om du kan arbejde i Autocad eller andet tegneprogram og har erfaring med beregningsprogrammer. 

VI TILBYDER
En nyoprettet stilling, hvor du får meget stort råderum og indflydelse på din dagligdag. Vi er en mindre men meget alsidig organisation, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde den optimale løsning. Vi er derfor afhængige af hinandens kompetencer og gå-på-mod og forventer, du med dit gode humør og positive tilgang til livet bidrager til at opretholde det gode arbejdsmiljø, vi har i huset. Du styrer selv din tid og får de rammer, der skal til for, at du kan udfolde dig. Løn og personalegoder aftales individuelt i forhold til din baggrund og ønsker.  

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. Alle spørgsmål om stillingen rettes til Flemming Lund på mail eller telefon  

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Område: Region Midtjylland
Kontaktperson:
Flemming Lund Ejer af Lund HR +45 50 77 04 51 Lund HR
Virksomhed:
www.ntek.dk NTEK ApS
Arbejdssted:
Industrivej Syd 11 7400 Herning
Om virksomheden
NTEK arbejder med udsugning og ventilation samt energiløsninger til alle grene af industrien med speciale indenfor komplekse procesudsugnings projekter. Ofte omfattes ATEX i fødevare/ levnedsmiddel- og medicinal industrien. Vores unikke tilgang til løsninger indeholder kompetencer som omfatter energirådgivning med forudgående screeninger. En bred produktionsforståelse sikrer vores kunder grundig gennemarbejdede, solide fremtidssikrede løsninger.
NTEK er desuden markedsførende og en foretrukken samarbejdspartner indenfor indretning og etablering af udsugnings og håndteringssystemer til bygninger og lokaler med farligt affald. Konceptet indeholder selvudviklede udsugningslåg og kabiner til spændebåndsfade og 660 liter containere, samt specialudviklede spildolieanlæg.
Se mere om NTEKs arbejde på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-rTb5SOmyrl7fP5c1CHQbQ

Om Lund HR

LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med karriererådgivning og forretningsudvikling. Lund HR er hjemmehørende i Aalborg, men opererer i hele Danmark og dækker branchemæssigt bredt. 

Igennem 19 år har jeg været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Jeg har oplevet vigtigheden af at have det rigtige hold omkring mig. Jeg har oplevet værdien af en sammentømret organisation, der arbejder i samme retning. 

At finde nye medarbejdere, der sikrer dette, kræver erfaring og forståelse for at matche faglige kvalifikationer med personlige egenskaber og kompetencer. Denne erfaring har jeg erhvervet mig gennem mange år i ledende stillinger i erhvervslivet i byggebranchen, fødevarebranchen og hjælpemiddelbranchen. Endvidere har jeg i 7 år været ejer af en virksomhed indenfor vedvarende energi. I en årrække har jeg som Headhunter brugt erfaringen til at hjælpe virksomheder med at finde dedikerede og kvalificerede medarbejdere. Jeg lægger naturligvis vægt på de faglige kompetencer, men vægter i meget høj grad også de personlige egenskaber, hvorfor jeg i samtaler lægger meget fokus på mennesket bag ansøgningen. 


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk
Powered by Emply