Projektleder bolig og erhvervsbyggeri

Er du vant til at stå i front for total- og hovedentrepriser? Har du et skarpt 360 graders blik for rammerne om et vellykket byggeri? Savner du en uformel og fleksibel arbejdsplads med højt til loftet og let til grin? Så er det sikkert dig, vi er på udkig efter som vores nye projektleder.

Som projektleder hos Lars Pedersen & Søn A/S kommer du til at styre primært bolig- og erhvervsbyggeri af private og almene boliger i mål. For os er det et område i vækst. Bl.a. har vi netop indgået en større rammeaftale om opførelse af sundhedshus og et større antal boliger i Støvring. Størstedelen af vores opgaver er placeret i Himmerland.

Om jobbet
  • Du styrer selvstændigt hovedentrepriser i mål.
  • Du får ansvaret for egenproduktion, der omfatter jord, kloak og beton.
  • Du indgår aftaler med underentreprenører på øvrige entrepriser, laver aftaler på indkøb af materialer og sikrer, at projekter bliver afsluttet med et smil.
  • Du er selv med til at kalkulere og har ansvaret for styring af alle aktører i projektet inkl. kontakt til bygherre. Projekterne er med andre ord dine.
Glæd dig til en nyoprettet stilling i en solid og succesfuld familievirksomhed, hvor du får stor frihed til at løse dine opgaver.

Hvem er du?
Du har formentligt en håndværksmæssig baggrund, og måske er du bygningskonstruktør eller ingeniør. Vigtigst er, at du har nogle års erfaring som Projektleder af hovedentrepriser og forståelse for hele processen med mange faggrupper involveret. Du har stor kommerciel forståelse og har en god historik med at navigere større projekter sikkert i mål – både i henhold til tidsplan og budget.

Som person er du ambitiøs, ærlig og ved, at man kommer længst med god opførsel. Samtidig stræber du efter at udvikle dig og levere et kvalitetsresultat – altid i tæt samspil med kolleger og samarbejdspartnere. Du har naturligvis styr på dine ting og er dus med IT. Du bor i nærområdet og skal forvente at fordele din tid mellem kontoret i Suldrup og byggepladserne lokalt i Himmerland.

Vi tilbyder
En nyoprettet stilling i en solid og meget succesfuld virksomhed, hvor der er højt til loftet. Vi lægger vægt på en uformel og åben omgangstone, hvor godt humør er væsentligt for det gode arbejdsklima. Du får store frihedsgrader til at løse dine opgaver. Løn og øvrige ansættelsesvilkår er på et konkurrencemæssigt niveau.  

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette. Al kontakt og spørgsmål rettes til Flemming Lund på telefon eller mail. 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Område: Region Nordjylland
Kontaktperson:
Flemming Lund Ejer af Lund HR +45 50 77 04 51 Lund HR
Virksomhed:
www.lpsbyg.dk Lars Pedersen & Søn A/S
Arbejdssted:
Veggerbyvej 33 9541 Suldrup
Om virksomheden
Lars Pedersen & Søn er et moderne nordjysk byggefirma med fokus på murer- og entreprenøropgaver inden for boliger, erhverv, industri og landbrug. Her arbejder 40 drivkraftige medarbejdere hver dag for at bygge løsninger til fremtiden – i en tæt dialog med vores kunder.

Til godt udført arbejde hører også ordentlige rammer for vores team. Derfor går hverdagens løsninger hånd i hånd med sammenhold, arbejdsglæde, trivsel, udvikling og god opførsel.

Lars Pedersen & Søn A/S er grundlagt i 1957, er særdeles velkonsolideret. Vi har eget værksted der servicerer og vedligeholder materiel- og maskinpark og egne håndværkere til at udføre jord-, beton-, kloak- og murerarbejde.

Vi har gennem de senere år erhvervet jord til opførelse af boliger i bla. Støvring, Nibe, St-Restrup, Suldrup, Terndrup, Mariager og arbejder i den forbindelse med ejendoms- og byudvikling.

Om Lund HR

LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med karriererådgivning og forretningsudvikling. Lund HR er hjemmehørende i Aalborg, men opererer i hele Danmark og dækker branchemæssigt bredt. 

Igennem 19 år har jeg været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Jeg har oplevet vigtigheden af at have det rigtige hold omkring mig. Jeg har oplevet værdien af en sammentømret organisation, der arbejder i samme retning. 

At finde nye medarbejdere, der sikrer dette, kræver erfaring og forståelse for at matche faglige kvalifikationer med personlige egenskaber og kompetencer. Denne erfaring har jeg erhvervet mig gennem mange år i ledende stillinger i erhvervslivet i byggebranchen, fødevarebranchen og hjælpemiddelbranchen. Endvidere har jeg i 7 år været ejer af en virksomhed indenfor vedvarende energi. I en årrække har jeg som Headhunter brugt erfaringen til at hjælpe virksomheder med at finde dedikerede og kvalificerede medarbejdere. Jeg lægger naturligvis vægt på de faglige kompetencer, men vægter i meget høj grad også de personlige egenskaber, hvorfor jeg i samtaler lægger meget fokus på mennesket bag ansøgningen. 


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk
Powered by Emply