Projektchef til store projekter indenfor vand og miljø

Projektchef søges til store projekter indenfor vand og miljø til en af verdens førende virksomheder 

  • Kunne du tænke dig at være en del af en af verdens største miljøvirksomheder indenfor vand og genanvendelige ressourcer?
  • Har du lyst til at bruge dine erfaring (måske fra en hel anden branche) med styring af tunge projekter?
  • Motiveres du af at arbejde i en stor international nytænkende projektvirksomhed, hvor du får ansvaret for store projekter og skal samarbejde med kunder og kollegaer i Skandinavien, EU og Asien?

Så er SUEZ Water A/S måske din næste arbejdsplads!

Vi har travlt med mange spændende opgaver indenfor vandrensning og ressource håndtering og søger derfor en erfaren projektchef til at gennemføre projekter i Danmark, Skandinavien og øvrige udland. Du arbejder ud fra vores kontor i Århus syd og må forvente lidt rejseaktivitet i Danmark og til vores kollegaer i bl.a. Paris.

Du får ansvaret for typisk 1-2 projekter ad gangen alt efter kompleksitet. Projektsummen er 2-3 cifrede millionbeløb. Vigtigst er dog ikke beløbets størrelse, men mere kompleksiteten i projekterne. Vi indgår ofte i større konsortier, hvor kontraktgrundlaget er omfattende, og hvor der stilles store krav til samarbejde, dokumentation, styring og rapportering. 

Du leder kontraktforhandlingerne og får det fulde ansvar for SUEZ´ entreprise, som altid indeholder den samlede teknikpakke og ofte også bygningerne. Du er således såvel teknisk som økonomisk ansvarlig for gennemførelse af projekterne til aftalt tid. Du vil have store frihedsgrader til at gennemføre dine projekter, og du er som projektchef kommercielt ansvarlig overfor såvel kunder som interne og eksterne samarbejdspartnere. Det er også dig, der indgår aftaler med underentreprenører og har en tæt kontakt til bygherre. Du har i det daglige et stærkt projektteam til at hjælpe dig.

Ligeledes vil du få det overordnede administrative / økonomiske ansvar for en igangværende driftskontrakt af det store rensningsanlæg i Fredericia, hvor vi for Ørsted / Energinet renser olieholdigt vand fra olieproduktionen i Nordsøen. I dagligdagen har du et hold af kompetente teknikere, der håndterer driften, så din opgave er at være kontraktholder og i samarbejde med driftslederen sikre gennemførelsen af driften teknisk såvel som økonomisk i forhold til indgåede aftaler overfor kunden. 

Hvilke typer projekter håndterer du?

I Suez arbejder vi med avanceret vandrensning, hvor vi designer og bygger systemer til både industri- og kommunale kunder - ofte i konsortier med stærke byggefirmaer. Der er tale om anlæg, der enten sikrer rent drikkevand, rent spildevand eller rent procesvand, og vi anvender mange forskellige former for teknologier til vandrensning eller slambehandling. I samarbejde med en række underleverandører og Suez´ danske og internationale ingeniørteams designer og bygger vi såvel bygningerne som de tekniske anlæg. I nogle tilfælde overtager vi også driften af anlægget efter ibrugtagning. Kunderne er typisk store industrivirksomheder indenfor medicinal, sundhed, kemikalier, forsyning samt offentlige projekter for hospitaler etc.

Om dig:

  • Vi forestiller os, at du er ingeniør, og at du har en del års relevant og bred erfaring indenfor projektledelse af større tekniske og komplekse opgaver og/eller totalentrepriser. Vi har ikke en forventning om, at du har erfaring indenfor vandrensning, men forventer, at du har interesse for miljø og klima og kan bringe din erfaring i spil i nye sammenhænge.
  • Du kan have din erfaring fra energibranchen, forsyning, havne, bygge/anlægsbranchen, procesindustrien eller anden relevant branche. 
  • Du er stærk skriftligt og rapporteringsmæssigt og kan lide at dokumentere din projektledelse. Du ved, at grunding dokumentation, god tidsplanstyring, opfølgning på økonomi og præcise rapporter er en forudsætning for succesfuld gennemførsel af komplekse projekter. 
  • Du er en dygtig forhandler, der med diplomati håndterer udfordringer undervejs i processen - såvel internt som eksternt.
  • Du forstår at få dit team med dig og har balancen mellem sikkerhed og hastighed i beslutningerne.
  • Som person har du stor drivkraft, udviser ansvar, og du trives med, og bevarer overblikket, når du har flere arbejdsopgaver i gang på samme tid. Struktur, planlægning og økonomisk sans er kernekompetencer hos dig, og du forstår at uddelegere opgaver og ansvar til dit team uden at miste overblik.
  • Du taler og skriver engelsk og formentligt også dansk.

Vi tilbyder:

En meget spændende stilling med gode kompetente kollegaer i Aarhus og stor international kontakt til dine specialist kollegaer i en række lande. Du får stor indflydelse på egen hverdag, og får lov til at bruge din viden og erfaring til at få vores projekter succesfuldt i mål. Arbejdsmiljøet er præget af en uformel tone, hvor der altid er plads til godt humør. Du styrer selv din arbejdstid. Løn og vilkår forhandles individuelt på et attraktivt niveau. 

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Al henvendelse vedr. stillingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail, idet Lund HR håndterer hele rekrutteringsprocessen. 

Om Suez

Med 45.000 medarbejdere på de fem kontinenter er SUEZ verdensledende inden for intelligent og bæredygtig ressourcehåndtering. Vi leverer infrastruktur og løsninger til vand- og ressourcegenvinding - altid med stærkt fokus på miljøbeskyttelse og bæredygtighed. Omsætningen i Suez koncernen er ca. 7 mia. Euro. 

Vores lokale team i Danmark på ca. 20 specialister leverer løsninger til vandbranchen – herunder både kommunale og industrielle kunder, der står over for udfordringer med ressource- og miljøbeskyttelse og vi har i det daglige meget tæt kontakt til vores kollegaer i Frankrig, Italien, Spanien og Asien.

Siden 1980’erne har vores dedikerede ingeniørteams forpligtet sig til at levere løsninger til stigende krav til vand- og spildevandsrensning i Danmark. Vores største ønske er at levere smart og bæredygtig ressourceforvaltning og at bevare og beskytte dyrebare vand-økosystemer. Den dag i dag er vi dedikeret til at opfinde nye modeller og teknologier og leverer vores omfattende ekspertise kombineret med erfaring, der er opnået for at forbedre vandværkernes evne til at behandle vand, samtidig med at vandkredsløbet er sikkert.

PS: Studser du over firmanavnet? Ja det er os, der byggede Suezkanalen, så vi har igennem mange år opbygget en vis erfaring med store projekter. 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Logo:
Frist: Hurtigst muligt
Område: Region Nordjylland, Region Midtjylland, Sønderjylland
Kontaktperson:
Flemming Lund Ejer & Headhunter +4550770451 Lund HR
Virksomhed:
Suez Water A/S Sletvej, 2e Tranbjerg 8310
Arbejdssted:
Suez Water A/S Sletvej, 2e Tranbjerg 8310
Stillingen er: Ledig

Om Lund HR

LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med karriererådgivning og sparring. Lund HR er hjemmehørende i Aalborg, men opererer i hele Danmark og dækker branchemæssigt bredt. 

Igennem 19 år har jeg været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Jeg har oplevet vigtigheden af at have det rigtige hold omkring mig. Jeg har oplevet værdien af en sammentømret organisation, der arbejder i samme retning. 

At finde nye medarbejdere, der sikrer dette, kræver erfaring og forståelse for at matche faglige kvalifikationer med personlige egenskaber og kompetencer. Denne erfaring har jeg erhvervet mig gennem mange år i ledende stillinger i erhvervslivet i byggebranchen, fødevarebranchen og hjælpemiddelbranchen. Endvidere har jeg i 7 år været ejer af en virksomhed indenfor vedvarende energi. 

I de seneste 8 år har jeg som Headhunter brugt erfaringen til at hjælpe virksomheder med at finde dedikerede og kvalificerede medarbejdere. Jeg lægger naturligvis vægt på de faglige kompetencer, men vægter i meget høj grad også de personlige egenskaber, hvorfor jeg i rekrutteringsprocessen lægger meget fokus på mennesket bag ansøgningen. 


Lund HR ApS
Østre Alle 102, 9000 Aalborg

Tlf: +45 5077 0451 - mail: flemming@lundhr.dk