• Softwareingeniør Saphe

  Saphe
  • 9000
  • Aalborg

  Hent som PDF her

  Softwareingeniør søges til Saphe i Aalborg

  Udvikling af komplette løsninger og produkter

  Saphe IVS – www.saphe.dk er en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder, der på meget kort tid har solgt mere end 150.000 stk. af den effektive Saphe, der advarer mod ulykker og fartkontroller. Modsat de forskellige app løsninger, der kræver, at du aktiverer en app på mobiltelefonen, så fungerer Saphe helt automatisk, når du én gang har forbundet den med din mobiltelefon. Saphe er opfundet og udviklet i Danmark, og oplever meget stor interesse fra såvel Danmark som fra udlandet.

  Teknologien bag Saphe rummer meget store muligheder for at give brugeren yderligere features og muligheder. Ligeledes har vi store muligheder på en række markeder udenfor Danmark. Vi lægger vægt på altid at tilbyde brugerne en fejlfri og 100 % funktionel løsning, der sikrer, at koncentrationen kan holdes på trafikken fremfor på mobiltelefonen. Der ligger meget store muligheder i at samarbejde yderligere med politi, redningsselskaberne, kommuner, regioner og staten for at højne trafiksikkerheden. Udveksling af data med myndighederne og varsling om trafikproblemer og farlige vejstrækninger f.eks. på skoleveje, ved glat føre etc. giver trafikanterne bedre muligheder for at undgå farlige situationer.

  Mulighederne er mange, og du har nu muligheden for at være med i en vækstvirksomhed drevet af en innovativ iværksætter med mange års erfaring. Vi er flyttet i nye flotte lokaler i Aalborg, hvor vi deler fællesfaciliteter med andre innovative IT virksomheder.

  Du kommer til at indgå i et team med iderige udviklere, og vi lægger meget stor vægt på, at du er i stand til at se muligheder fremfor begrænsninger. Du er formentligt uddannet softwareingeniør, datalog eller lignende, og har nyeste viden indenfor programmering og kodning med i bagagen. Du har formentligt et par års erfaring med app udvikling og programmering til IOS og Android, samt MySQL server, cloud services og web udvikling. Har du kendskab til embedded programmering og evt. Bluetooth, vil vi gerne høre om det.

  Du motiveres af at være med i hele processen, hvor du ikke kun udvikler delkomponenter, men i stedet komplette løsninger og produkter, der skaber stor værdi for slutkunden. Du ser resultaterne af din indsats i færdige brugervenlige løsninger, der er markedsledende, og om kort tid udbredt til en markant del af den danske bilpark. Med andre ord er Saphe på vej til at blive et brand de fleste kender.

  Du er selvkørende og forstår at holde dig selv til ilden og få tingene afsluttet. Du respekterer deadlines og sætter en ære i, at din dokumentation er på plads. Du arbejder systematisk og, analytisk og har en struktureret tilgang til opgaveløsning. Du motiveres af den entreprenør-ånd, der kendetegner virksomheden, og af muligheden for selv at præge tingene og være med til at bygge noget op.

  Kan du se dig selv i disse spændende stillinger, så send din ansøgning og CV til job@saphe.dk med ”Ansøgning Softwareingeniør” i emnefeltet. Spørgsmål kan rettes på tlf. +45 5077 0451 til Flemming Lund – Lund HR, der varetager ansættelsesprocessen.

   

   

   
 • Servicetekniker

  Munters A/S
  • Nordvestvej 3
  • 9600
  • Aars

   

  Hent som PDF her

  Munters A/S er en professionel leverandør af energieffektive løsninger til industriel luftbehandling og staldventilation. Munters A/S tilbyder innovative og energieffektive løsninger inden for affugtning, klimastyring, tørring, opvarmning, befugtning, evaporativ køling, ventilation og energigenvinding. Som global markedsleder med mere end 4000 ansatte inden for energieffektive luftbehandlingsløsninger tager Munters A/S deres sociale ansvar meget alvorligt. Det betyder, at vi leverer løsninger, der giver vores kunder de bedste muligheder for at reducere deres energiforbrug. Munters A/S har produktion i Farum og Aars i Danmark. Læs mere om Munters A/S på www.munters.com/da.

  Til fabrikken i Aars, hvor vi producerer staldventilationsløsninger, søger vi nu en stærk og selvstændig        

  servicetekniker med el baggrund

  Som servicetekniker i Munters indgår du i et stærkt serviceteam, der sikrer høj kvalitet og korrekt installation. Endvidere er du med hos kunden, hvor du uddanner kunden i brugen af de el-tekniske komponenter der indgår i vores løsninger. Løsningerne du typisk vil skulle servicere er ventilations-løsninger, der er monteret i kip eller facade på staldbygninger. Til at styre indeklimaet i stalden leverer Munters åbningssystemer, styringer og centraler således, at kunden får en komplet ventilationsløsning. 

  Munters er repræsenteret i det meste af verden, hvorfor det er vigtigt, at du kan begå dig på engelsk, da jobbet indeholder rejseaktivitet i størrelsesordenen 40-60 dage primært i landene omkring Danmark. Du arbejder ud fra fabrikken i Aars, hvorfor vi forventer, at du bor i hensigtsmæssig køreafstand herfra.

  Du har baggrund som elektriker, elektroniktekniker eller lignende el-teknisk uddannelse. Du er nysgering og altid klar til at lære nyt. Har du kendskab til landbrug og ventilation / indeklima er det en fordel, men ikke afgørende, da vi sikrer dig en grundig oplæring. 

  Du er en kompetent og udadvendt person der forstår, at service er en vigtig del af den samlede ydelse Munters leverer, hvorfor det er naturligt for dig altid at yde en optimal kundebetjening. Vi forventer, at du har nogle års erfaring med el-tekniske produkter – gerne fra en lignende rolle. Som person forstår du vigtigheden af at være selvkørende og kunne tage de nødvendige beslutninger samtidig med, at du altid leverer kvalitetsarbejde. Du ser muligheder og tager gerne en udfordring i en hverdag hvor opgaverne er varierende.

  Vi tilbyder et udfordrende og attraktivt job i en international virksomhed i vækst. Ansættelsesvilkår efter kvalifikationer med bl.a. bonus og pensionsordning. Tonen er uformel og sammenholdet i virksomheden er godt og bygger på sunde og stærke værdier. Kan du se dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket ”Servicetekniker Munters” til job@lundhr.dk Er der spørgsmål er du velkommen til at kontakte Flemming Lund, Lund HR på tlf. 5077 0451.