Standard processer kan anvendes til standard virksomheder.

I LundHR tror vi på, at vores kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Vi tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov.

LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med forretningsudvikling.

LundHR ejes af Flemming Lund. Jeg er en erfaren erhvervsleder på 53 år med tidligere ansættelser som chefkonsulent indenfor headhunting og rekruttering, som salgs- og marketingchef fra byggebranchen, rehabbranchen og fra fødevarebranchen og med 7 års erfaring som grundlægger og ejer af virksomhed.

Igennem 19 år har jeg været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Jeg har oplevet vigtigheden af at have det rigtige hold omkring mig. Jeg har oplevet værdien af en sammentømret organisation, der arbejder i samme retning. 

At finde nye medarbejdere, der sikrer dette, kræver erfaring og forståelse for at matche faglige kvalifikationer med personlige egenskaber og kompetencer. Denne erfaring har jeg erhvervet mig fra tidligere ansættelser som chefkonsulent indenfor headhunting og rekruttering og som salgs- og marketingchef fra byggebranchen, rehabbranchen og fra fødevarebranchen. Endvidere har jeg 7 års erfaring som grundlægger og ejer af en handels- og produktionsvirksomhed. Dette har givet mig en solid ballast for at være din sparringspartner.

Min brede erfaring er din sikkerhed for professionel rådgivning, når du skal have nye medarbejdere ind i din virksomhed, eller når du står overfor vækstmuligheder og større strategiske ændringer.

Kvalitet og grundigt forarbejde er nøgleord for at sikre et godt slutresultat.   

Highlights:

  • Headhunter og chefkonsulent – ledergruppeudvikling, strategiprocesser
  • HD afsætning, og CBA lederuddannelse samt international intern lederuddannelse.
  • Certificeret i personlighedstest NeoPir og NeoPi3 samt intelligenstest IST2000
  • 19 års ledererfaring med strategiarbejde og organisationsudvikling
  • Erfaring med opstart af egen virksomhed – 7 år som selvstændig
  • Erfaring med bestyrelsesarbejde
  • Stærke salgs- og marketing kompetencer – 31 års erfaring
  • Erfaring med netværksopbygning og funding. Herunder samarbejde mellem Universiteter og virksomheder.
  • Engelsk, tysk og ”skandinavisk” på forhandlingsniveau mundtligt og skriftligt.

Se yderligere på LinkedIn